7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Cantem ‘Dins del club’, amb Flashy Ice Cream

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Flashy Ice Cream presenten un nou senzill: ‘Dins del club’. Aquest tema és una col·laboració amb l’Elane i el Boxinbox, dos artistes que ja tenen nom dins l’escena estatal i internacional, la qual cosa fa que Flashy traspassi fronteres i passin a un nivell superior musicalment parlant.

En aquest tema predominen els sons electrònics de la mà de la producció del Boxinbox i del Daax. Tot i que el tema sigui electrònic i et porti el “vibe” de festa, també sap portar-te a la faceta més sentimental, on el grup expressa diferents situacions viscudes com per exemple quan te n’adones que ja no li aportes res bo a la persona que estimes. Des d’aquest sentiment d’impotència i tristesa saben arribar a un punt més festiu, on parlen de les situacions que viuen a les nits de festa i de poder estar gaudint del present sentint-se satisfets amb tot el que han aconseguit i veient que això no és tot, i que encara queda molt per fer.

La tornada, bàsicament, està centrada en expressar l’amor incondicional a una persona, el qual pot derivar cap a una dependència emocional forta amb algú, com diu l’Sneaky: “el cor se’m fa petit o gran, segons la teva distància, addicte a la teva substància”. El grup juga també amb el concepte de trobar-se amb algú que estimes de festa. Un senzill que representa, en definitiva, l’equilibri perfecte entre l’amor a algú i l’amor a la festa.

L’entrada Cantem ‘Dins del club’, amb Flashy Ice Cream ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les empreses que conformaran el parc eòlic marí experimental de Roses confien que estigui operatiu el 2026

Els enginyers alerten que els inversors poden perdre l'interès en aquesta tecnologia si la posada en marxa es retarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -