19.9 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Dimarts gris amb vent, mala mar i pluja feble

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pendents de la pertorbació Cèlia, avui el dia quedarà gris, ennuvolat i amb pluges que podran afectar-nos a qualsevol hora, tot i que en general seran molt febles i de poca acumulació.

La posició del centre de baixes pressions avui impulsarà vents de llevant, a estones agregalats del nord-est, a la nostra comarca, que seran el motor de les pluges i que afectaran la navegació. És per això que el Servei Meteorològic de Catalunya té emès un avís per estat de la mar que adverteix de mar brava amb onades de més de 4 metres i notable mar de fons de llevant, amb probabilitat alta superior al 70%.

Avui doncs, seguirem amb la dinàmica inestable que no ens deixarà durant tota la setmana. I demà dimecres el temps serà molt semblant al d’avui, tot esperant un dijous més plujós, i un divendres que també ho serà.

Finalment, comentar les temperatures d’avui que seran gens fredes i es mouran amb una forquilla de temperatures suaus entre els 10 graus mínims als 16 graus màxims.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós aplica un sistema d’informació per a incrementar l’estalvi energètic

Instal·lació de les plaques fotovoltaiques a l'edifici de l'Ajuntament de Palamós|Ajuntament de Palamós L’Ajuntament de Palamós compta amb un aplicatiu...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -