16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Camí del primer episodi de calor abans de l’estiu

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Situació meteorològica amb canvis respecte ahir, temps majoritàriament assolellat, sols amb alguns núvols baixos que com va passar ahir es van produir just arran de costa o mar endins i avui i demà es tornaran a repetir. De fet l’aportació de la marinada un aire de mar a terra més humit i fresc està mantenint a ratlla la temperatura màxima a les localitats costaneres al voltant dels 22 a 24 ºC, però a la que ens endinsem una mica de seguida trobem calor, valors de més de 28 ºC que avui també es tornaran a assolir.

La notícia i l’èmfasi el posem en el temps d’aquest cap de setmana ja que tindrem el primer episodi de calor. Si bé a es podran superar els 30 ºC a localitat de l’interior del Baix Empordà, a la costa la temperatura quedarà un pèl frenada, com comentàvem per la marinada, però podem tenir les primeres nits tropicals en no baixar dels 20ºC i un ambient xafogós. A més a més, cal sumar l’arribada de pols en suspensió nord africana que contribuirà a un cel calitjós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -