23.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Boira costanera al matí, sol i calor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El dijous es mourà amb els paràmetres de l’episodi de calor que ja fa uns dies estem vivint. Avui, a diferència de les últimes jornades, el termòmetre podrà baixar algun grau pel què fa a temperatura màxima, però per contrapartida, la temperatura mínima refermarà els seus valors càlids i podrà pujar a les zones on no afectin les boires matineres.

Durant el matí d’avui hi haurà més condicions per les boires, que podran afectar a les poblacions més costaneres de la comarca. Seran fenòmens més persistents i més extensos i esperem que mica en mica, puguin desaparèixer a les hores centrals del dia.

Tindrem una forquilla de temperatures que anirà dels 16 graus mínims, als 28-29 màxims. I el cel serà majoritàriament serè amb algun núvol alt.

I, aquest descens transitori de la temperatura ens portarà cap a un final de setmana que quedarà dominat per una bombolla d’aire càlid nord-africana que farà que les temperatures continuïn pujant amb valors estivals, i el cel pugui quedar amb pols en suspensió que deixarà l’ambient més xafogós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Acció Climàtica alerta de l’elevat perill d’incendi forestal fins dimarts i demana extremar les precaucions

Es manté l'operatiu de suport de la sega i les recomanacions voluntàries acordades amb el sector a meitat de juny
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -