22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Estabilitat atmofèrica amb predomini del sol i algun núvol prim

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Poques explicacions per fer la previsió d’avui dijous. Bàsicament perquè el dia serà estable i molt semblant al d’ahir dimecres.

Estabilitat ara al matí, entesa com a una jornada que començarà amb algun núvol baix enganxat a línia costanera, d’àmbit molt local. I estabilitat a la tarda amb núvols alts.

Les temperatures pujaran respecte a ahir i aniran dels 10-11 ºC mínims als 25 ºC màxims. I el vent de garbí tornarà a bufar moderat a les hores centrals del dia.

Tal com déiem ahir, quedarem sense cap canvi en la previsió de pluja i amb calor que sembla que es va confirmant amb temperatures que sempre aniran per sobre del que tocaria per l’època de l’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -