14.3 C
Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

Sol, núvols alts i Garbí a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Primer divendres de maig amb predomini del temps assolellat i alguns núvols prims que a estones enteranyinaran parcialment el cel. A la tarda vent de Garbí de força entre feble i moderada amb cops màxims que poden superar els 40 km/h a la costa. Temperatura amb màximes de més de 26 ºC a l’interior de la comarca, ahir ja es van superar els 27 ºC a la Bisbal d’Empordà, i a la costa la màxima quedarà una mica més frenada per efecte del mar al voltant 22 a 24 ºC.

Dissabte començarà amb algun núvol baix o borina a primera hora en zones enclotades o properes a la costa, però el dia serà en conjunt assolellat amb aquests núvols alts i prims que a estones enteranyinen una mica el cel. També novament a la tarda es repetirà el Garbí.

Diumenge tenim un petit canvi de temps. La temperatura baixarà i la inestabilitat augmentarà amb el pas d’un petit front que farà créixer nuvolades a l’interior i residualment algun ruixat, o més ben dit les engrunes d’algun ruixat, ens poden arribar al Baix Empordà al llarg de diumenge. En general, però, diumenge sense pluja o molt poca cosa, però sí que tindrem un cel variable amb més nuvolositat i vent que passarà a component nord.

La setmana que ve començarà amb sol i ascens de la temperatura, però a mitjans de setmana el temps serà més insegur amb risc d’algunes precipitacions i temperatura que baixarà.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 25a edició de la Campanya de Peix de Roca de Begur ret homenatge a les arrels gastronòmiques

Tindrà lloc del 4 de maig al 2 de juny i compta amb la participació de 14 restaurants que presentaran diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -