13.3 C
Pals
Diumenge, 28 abril 2024
- Publicitat -

Cel parcialment cobert amb restes d’inestabilitat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir vam tenir una situació de tempestes que com anunciàvem van ser de distribució molt irregular, no va arribar a ploure a punts del litoral baix empordanès com a Palafrugell, però sí que ho va fer  a la Bisbal d’Empordà amb un bon xàfec que va deixar fins a 17 mm en mitja hora, acompanyat en alguns barris per calamarsa petita.

També va ploure a Torroella de Montgrí, quantitats molt irregulars entre 1 i fins a 10 mm en funció de la zona dins el mateix terme municipal, 1 mm a Verges i Castell d’Aro i quantitats inferiors al litre a Calonge.

Avui tindrem un dimecres amb cel parcialment cobert amb restes d’inestabilitat que es traduiran en creixement de nuvolades al migdia que poden acabar amb tronades més probables cap a l’interior del Baix Empordà. A la meitat nord de la comarca amb vent de força moderada de Tramuntana.

Demà alguns núvols prims que poden mig enteranyinar el cel, però en general farà més sol i sense risc de tempestes amb una mica de vent del nord. Dies posteriors jornades amb temps més assolellat i temperatura que anirà clarament a l’alça amb calor plenament estival, màximes de més de 30 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -