17.3 C
Pals
Dijous, 16 maig 2024
- Publicitat -

Temps més assolellat i temperatura a l’alça

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencem el dijous amb un matí bàsicament assolellat, amb algunes boirines o núvols prims poc importants, que potser amb les hores es faran més destacables però sense donar-nos gaires conseqüències.

A la tarda, potser el dia quedarà més insegur, però en principi no esperem ruixats, que quedaran més a l’interior de la comarca. I en cas de donar-se, seran poc rellevants.

Les temperatures mínimes seran similars a les d’ahir i les màximes pujaran amb força i seran més càlides. La forquilla quedarà entre els 15-16 ºC mínims, arribant als quasi 30 ºC màxims, o fins i tot algun grau superior.

I com ja fa dies que anem anunciant, seguiran a partir de demà dies més calorosos i més assolellats, amb calor que ja farà sentir sensacions d’estiu, amb temperatures que al migdia podrien ser superiors als 30 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni comença els treballs d’arranjament a la platja d’Es Monestrí

Després dels temporals del passat mes de març, l'Ajuntament es fa càrrec de les actuacions a Es Monestrí, valorades en 120.000 euros. El 27 de maig començaran les obres a Torre Valentina, amb uns costos de 270.000 euros finançats per l'Estat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -