17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

TxSF i el PSC revaliden l’acord de govern pel proper mandat i Carles Motas tornarà a ser alcalde

En un comunicat conjunt de les dues formacions, els grups apunten que pretenen seguir desplegant el projecte de ciutat comú en el que treballen des de fa anys

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els grups de Tots per Sant Feliu (TxSF) i el Partit Socialista de Catalunya (PSC) de Sant Feliu de Guíxols han revalidat l’acord de govern. Ho han fet després de les converses mantingudes durant les últimes setmanes. Així, es repeteix la coalició de forces de l’últim mandat. Carles Motas, alcaldable de TxSF, tornarà a encapçalar l’alcaldia del municipi i Josep Melcior Muñoz, alcaldable del PSC, serà Primer Tinent d’Alcalde.

En un comunicat conjunt de les dues formacions, TxSF i PSC apunten que “pretenen seguir desplegant el projecte de ciutat comú en el que treballen des de fa anys”. Carles Motas afegeix que fa quatre anys que treballen de manera conjunta i, per això, han decidit reeditar el pacte per quatre anys més.

A més, i tal com apunta Josep Melcior Muñoz, ambdós partits coincideixen en la majoria d’accions programàtiques i posen en valor la bona gestió municipal i la bona entesa que han tingut fins ara.

Una de les primeres accions que proposa el govern municipal és redactar un Pla d’Actuació Municipal que tingui  l’habitatge, l’educació,  l’envelliment actiu i la transformació sostenible de la ciutat (des de la conservació del medi natural, passant per la transició energètica i sense oblidar l’economia local i l’ocupació) com a línies de treball estratègiques. Aquest projecte afrimen que estarà marcat per treballar des de l’àmbit local els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana 2030. També es posa èmfasi en avançar en la ‘Ciutat cultural i creativa’ que permeti seguir singularitzant Sant Feliu de Guíxols i al mateix temps avançar socialment i econòmica, tal com explica Josep Melcior Muñoz.

Finalment, els dos grups es plantegen cercar les eines necessàries per ser “molt més àgils en l’administració diària i es comprometen a utilitzar la planificació per desenvolupar el projecte de govern que posen en marxa des d’ara mateix”. Un repte important pel nou govern, tal com explica Carles Motas, és la voluntat de compartir i consensuar amb totes les forces i persones que vulguin les línies bàsiques de l’acció i la gestió públiques.

Cal recordar que ambdues forces tenen 12 regidors al ple municipal: deu de TxSF i dos del PSC. La resta de formacions polítiques passaran a formar part de l’oposició: Junts per Catalunya – Sant Feliu de Guíxols, amb quatre regidors; Esquerra Republicana, amb tres regidors; Guíxols des del Carrer en Comú Podem, amb un regidor; i MES Cat amb un regidor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -