16.3 C
Pals
Dijous, 9 maig 2024
- Publicitat -

Més estones de sol al matí i nuvolades de tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arribem a dimecres amb pocs canvis al temps. Seguirà la tònica de matins en general més assolellats i creixement de nuvolades de tarda.

El risc de precipitació al Baix Empordà és més baix avui, però no es pot descartar que les restes d’alguna tempesta d’aquesta tarda provinent de l’interior de Girona pugui arribar a la comarca deixant algun ruixat.

La temperatura també presenta pocs canvis, calor sense estridències normal per l’època de l’any amb un termòmetre que es mourà entre els 18-20 ºC de mínima i els 28-30 ºC de màxima. Estat de la mar amb lleugera maror, onades entre mig i un metre d’altura.

A partir de divendres i pel cap de setmana es confirma un ascens notable de la temperatura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sequera, el litoral, la gestió de residus i el Macroparc Eòlic marquen el debat dels candidats a les llistes de Girona pel 12...

Al debat hi han participat el número 2 de lca candidatura del Partit Popular, Daniel Ruiz (PP); el número 3 de la candidatura de Comuns Sumar per Girona, Jordi Lloveras (Comuns Sumar); també de la segona candidata de la Candidatura d'Unitat Popular - Defensem la Terra, Montserrat Vinyets (CUP); la candidata número 5 de Junts+Carles Puigdemont per Catalunya, Maite Selva (Junts + Carles Puigdemont per Catalunya); la candidata 3 d'Esquerra Republicana per Girona, Anna Torrentà (ERC); i la candidata 3 del Partit Socialista de Catalunya per Girona, Mònica Rios.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -