14.9 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Temps sense canvis amb sol, inici de dia fresc i calor al migdia

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres sense novetats a la previsió meteorològica. Tornarà a ser un dia de sol amb amplitud tèrmica que pot ser de més de 15 ºC a l’interior del Baix Empordà. Inici de dia fresc amb una temperatura mínima que s’ha situat entre els 14ºC i 16 ºC. La temperatura màxima tornarà a assolir els 30 ºC.

Tant avui com pel cap de setmana estat de la mar molt tranquil amb lleuger marejol o mar plana el cap de setmana.

Dissabte i diumenge continua l’estabilitat meteorològica amb temps majoritàriament assolellat, si bé entre la matinada i primeres hores del matí es poden formar bancs de núvols baixos o boires que es trencaran ràpidament.

Dilluns Diada Nacional amb una mica més de variabilitat al cel per intervals de núvols baixos i mitjans, tot i que el sol en general serà predominant amb vent del sud que bufarà amb cops de més de 40 km/h a la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un mos, un glop – Mas Muxach – Escola de Natura La Coloma

Sabeu la frase “Jau, Coloma, jau!”? Doncs va sortir d’aquí, d’en Jordi Muxach i la seva gossa Coloma, que junts van fer història als anys 90 guanyant nombrosos reconeixements als concursos de gossos pastors de tot el país. Avui parlem amb en Ròmul Muxach, que actualment porta l’Escola de Natura La Coloma i pastura el ramat actual de Mas Muxach, a l’Estartit.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -