12.1 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Matí més ennuvolat amb ambient càlid

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Poques novetats a la previsió meteorològica. A destacar una petita cua de front que passa molt de resquitlló i ens deixarà un matí amb cel més tapat. Resta de jornada amb intervals de núvols i estones cel enteranyinat, però no canviarà la dinàmica anticiclònica dels darrers dies i l’ambient seguirà essent calorós per l’època de l’any.

A causa de la nuvolositat de la passada matinada, la temperatura mínima ha quedat força més alta entre els 18 i 21ºC, amb una passada nit tropical a bona part del Baix Empordà. La temperatura màxima arribarà fins als 25-27 ºC.

Demà i resta de setmana sense canvis destacables, en general predomini del sol amb la presència d’alguns intervals de núvols menys abundants que aquest matí, i núvols baixos o boires d’abast local que es poden formar als matins. Tot i que la propera matinada la temperatura baixarà més, el descens de tèrmic serà transitori amb un inici de dijous més fresc, però un nou ascens de temperatura i ambient que continuarà càlid sense assemblar-se gens a la tardor els dies vinents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

No sé contestar-ho

Benvolguts oients de Ràdio Capital, preguntin què preguntin, a totes les enquestes hi ha un percentatge de gent que...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -