17.6 C
Pals
Dissabte, 11 maig 2024
- Publicitat -

Dilluns més càlid amb vent del sud

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Darrera matinada de dilluns amb nuvolositat abundant i al llarg del matí encara quedaran intervals de núvols, tot i que la tendència serà a obertura de clarianes i estones de sol, sense deixar el cel del tot serè. La temperatura,  que el passat diumenge va baixar fins als 7 ºC de mínima, avui serà més elevada entre els 13 i 15 ºC i una màxima que puja fins als 25-27 ºC a l’interior del Baix Empordà.

El vent bufarà de component sud, sud-oest amb cops màxims de 50 a 60 km/h i provocarà una mica d’alteració marítima amb maregassa, onades que poden superar els 2,5 m amb mar de fons i onatge de direcció sud, sud-est.

La resta de setmana la temperatura es comportarà com una muntanya russa, demà alguns intervals de núvols i baixa la temperatura que es mourà entre els 10 ºC de mínima a i els 23 ºC de màxima. De cara a dimecres-dijous, però l’ambient serà més càlid a l’espera d’una nova baixada de temperatura a partir de divendres. Tot plegat en una setmana que més enllà d’estones amb cel mig ennuvolat, poca o nul·la pluja s’espera a la comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:00:42

(Vídeo) Batalla campal en un bar de l’Estartit

Una violenta baralla en un bar de copes de l'Estartit ha esdevingut viral després de ser enregistrada per un testimoni. Les imatges, que han circulat àmpliament fins i tot en països com el Regne Unit i els Estats Units, mostren moments de gran violència amb destrosses significatives al local.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -