20.3 C
Pals
Diumenge, 12 maig 2024
- Publicitat -

Divendres núvol amb descens de la temperatura

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ens porta un canvi en la situació meteorològica. Si ahir la temperatura màxima va assolir els 22 ºC a localitats com Castell d’Aro, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà, avui l’ambient serà notablement més fred i amb poca amplitud tèrmica amb valors entre els 4 ºC de mínima i els 9 ºC de màxima.

Estat del cel entre força i molt ennuvolat i amb risc de pluja o plugims ja des del matí, però seran febles i quantitats entre minses i poc abundants al Baix Empordà.

Serà amb el pas de les hores que l’ambient s’anirà tornant més fred i també amb vent de  component nord que bufarà amb força moderada.  Si bé hi ha activat un avís de perill per neu en algunes comarques fora del Pirineu català, pel cas del Baix Empordà, aquest fa referència a fenòmens poc probables o anecdòtics de neu o aigua-neu a una cota que pot baixar puntualment per sota els 500 m cap al vespre i nit. A la nostra comarca entre el vent del nord i la menor quantitat de pluja esperada respecte a altres indrets, fa que poder veure algun floc de neu o aiguaneu sigui molt improbable i sols limitat en zones elevades entre les Gavarres i el massís de les Cadiretes.

Pel cap de setmana, dissabte començarà amb un matí fred de ple hivern i el cel estarà més assolellat. Diumenge també força sol amb matins i nits freds, però recuperació de la temperatura diürna que la setmana que ve pujarà amb força.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Bisbal Bàsquet es juga l’ascens a LEB Plata avui a Llíria

Aquesta tarda, el sol Gironès Bisbal Bàsquet es juga l'ascens a LEB Plata a un últim partit. A les 17 h, s'enfrontarà al Bilbao Bisbal Basket després d'haver aconseguit la seva primera victòria ahir contra l'Eurogaza cordovès per 72-63.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -