12.8 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Divendres assolellat, dissabte garbí i matinada de diumenge amb ruixats

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença el mes de març i amb ell la primavera meteorològica. Aquest divendres tindrem una jornada majoritàriament assolellada i amb una temperatura que anirà dels 4 a 6 ºC de mínima fins als 17ºC de temperatura màxima.

Demà ens espera una primera meitat de dissabte amb predomini del temps assolellat i ascens de la temperatura màxima fins als 18-20 ºC, però a mesura que vagi avançant el dia i especialment de cara a la nit s’incrementarà la nuvolositat. Dissabte també serà notable el vent de garbí que pot bufar amb cops de 50 km/h. I per acabar la setmana durant la matinada de dissabte a diumenge una línia d’inestabilitat ens creuarà i pot ploure localment amb tempesta, deixant un diumenge amb variabilitat al cel, temps més insegur i temperatura més baixa. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:12:43

Àlex Brull: “La màgia és un art escènic i, per això, a FIMAG ho reivindiquem”

La 12a edició del  Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) arriba els propers 31 de maig i 2 de juny amb més de 70 sessions de 21 mags en 10 espais diferents. Com en les anteriors edicions el festival, consolidat a nivell nacional i estatal, repartirà les diverses actuacions en tres àmbits: la Gran Màgia, la Màgia Singular i la Màgia Popular. Per parlar una mica més d’aquesta edició d’enguany ens ha visitat el director del festival, Àlex Brull.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -