13.3 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Ambient més càlid sota el predomini del sol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous serà una jornada tranquil·la i càlida. La previsió és de molta més estabilitat amb sol. I serà el començament d’uns dies, que fins a final de setmana, podrem gaudir del predomini del temps assolellat i les temperatures més altes, recuperant valors de suavitat important, com fa dies que no teníem.

Avui pràcticament no tindrem nuvolositat. I és que ja ahir el dia va passar amb bastant predomini del sol però la tramuntana moderada, a la nostra comarca, no va deixar que es notés l’augment de les temperatures que vam tenir. El vent del nord va bufar amb ràfegues màximes que a estones van ser fortes, a La Bisbal d’Empordà, per exemple, vam tenir un cop de 64,4 km/h, a Palafrugell un cop màxim de 56,9 km/h i a Roca Maura (cota 225 metres a l’Estartit) es van assolir els 77 km/h.

I avui, tot i que les temperatures seran molt semblants a les d’ahir dimecres, amb el vent del nord que ja ha afluixat, notarem molt més la sensació d’escalfor del sol. Tindrem mínimes de l’ordre dels 10ºC i a migdia pujarem fins als 25ºC.

I tal com avançàvem, per les jornades que vindran esperem temps assolellat i temperatures diürnes cada dia una mica més elevades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -