16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Divendres calorós a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous la temperatura es va enfilar fins a gairebé els 33 ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà, i avui ens espera un divendres força similar amb ambient calorós i assolellat, si bé la temperatura màxima quedarà una mica més baixa al voltant dels 30 ºC. A la tarda el vent de component sud que ahir va bufar amb cops de fins a 60 km/h, avui serà més fluix.

Dissabte estones de sol, però amb presència de núvols prims i alts que enteranyinaran el cel. L’arribada de pols en suspensió atorgarà un aspecte calitjós i enterbolit al cel. Temperatura màxima entre els 26 i 28 ºC. A partir de migdia amb maror a la costa i onades a la tarda de que poden superar 1 metre.
Aquests canvis seran premonitoris d’un diumenge amb notable descens tèrmic i temps més insegur. Pel darrer dia de la setmana pot ploure en forma de xàfecs tempestuosos entre migdia i tarda.

La setmana vinent començarà amb variabilitat al cel, risc d’algun ruixat i un ambient més fresc que el dels darrers dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -