16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Variabilitat al cel amb calor a ratlla

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb cel a estones parcialment ennuvolat i risc d’alguns ruixats de distribució irregular cap a la tarda, que localment poden anar acompanyats de tempesta segons informa l’avís de perill del Servei Meteorològic de Catalunya.
La temperatura es mourà entre els 16 ºC de mínima i fins als 26 ºC a l’interior del Baix Empordà.

Pel cap de setmana es manté la variabilitat al cel amb ullades de sol i intervals de núvols ens continuaran acompanyant i que a la tarda de dissabte poden deixar algun plugim o breu ruixat. En general amb pluja entre minsa i poc abundant a la comarca. 

Diumenge amb més nuvolositat la primera meitat del dia, però la tendència serà un cel més assolellat a la tarda i per la nit de la revetlla de Sant Joan no s’espera pluja. La temperatura màxima es mantindrà per sota l’època de l’any amb  valors entre 24 i 26 ºC. Dilluns vinent la setmana començarà amb més protagonisme del sol i temperatura diürna a l’alça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -