16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Dilluns rúfol en el primer dia de primavera

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Diumenge ens vam acomiadar de l’hivern astronòmic i va començar oficialment la primavera astronòmica a les 16:33 h en un dia marcat per la pluja. Es van acumular entre 15 i 25 mm al Baix Empordà, en destaquen els 27 mm de la Tallada d’Empordà (que els darrers 15 dies suma més de 150 mm) i els més de 22 mm de Torroella de Montgrí.

Dilluns matí força tapat i algunes  precipitacions molt febles que seran més probables la primera meitat del dia, això sí seran menys quantioses que ahir: acumulacions entre minses i poc abundants i no esperem que plogui arreu la comarca. El vent de força moderada de component est, sud-est amb cops de fins a 50 km/h també serà protagonista juntament amb la maregassa a la costa.

Temperatura amb poca amplitud tèrmica, ambient poc confortable entre els 9 ºC de mínima i els 13 ºC de màxima a tot estirar.

Demà al matí encara segueix la situació de cel tapat amb una tímida millora a la tarda i algunes clarianes que es podrien obrir. Entre dimecres i divendres podem tenir una transitòria pausa amb més estones de sol i menys risc de pluja, tot i que no acabarà de fer net del tot al cel. A finals de setmana una nova situació d’inestabilitat ens pot afectar amb noves precipitacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -