22.7 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Dilluns rúfol en el primer dia de primavera

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Diumenge ens vam acomiadar de l’hivern astronòmic i va començar oficialment la primavera astronòmica a les 16:33 h en un dia marcat per la pluja. Es van acumular entre 15 i 25 mm al Baix Empordà, en destaquen els 27 mm de la Tallada d’Empordà (que els darrers 15 dies suma més de 150 mm) i els més de 22 mm de Torroella de Montgrí.

Dilluns matí força tapat i algunes  precipitacions molt febles que seran més probables la primera meitat del dia, això sí seran menys quantioses que ahir: acumulacions entre minses i poc abundants i no esperem que plogui arreu la comarca. El vent de força moderada de component est, sud-est amb cops de fins a 50 km/h també serà protagonista juntament amb la maregassa a la costa.

Temperatura amb poca amplitud tèrmica, ambient poc confortable entre els 9 ºC de mínima i els 13 ºC de màxima a tot estirar.

Demà al matí encara segueix la situació de cel tapat amb una tímida millora a la tarda i algunes clarianes que es podrien obrir. Entre dimecres i divendres podem tenir una transitòria pausa amb més estones de sol i menys risc de pluja, tot i que no acabarà de fer net del tot al cel. A finals de setmana una nova situació d’inestabilitat ens pot afectar amb noves precipitacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Bosch torna a la ràdio per “buscar empordanesos pel món”

"De cap a cap" és el títol de l'espai en el qual es buscaran empordanesos-gironins que viuen fora de l'Empordà i amb els que Bosch hi conversarà per conèixer què fan i com els hi va la vida, què és el que troben a faltar i conèixer el seu país d'adopció
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -