13 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel: sol, clarianes i estones parcialment ennuvolat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir vam tenir la jornada amb major irradiació solar del que portem l’any, cal dir que els dies van essent més llargs, però és que des del 3 de març no teníem una jornada “tan assolellada”, tot i que el dia va començar força tapat. De fet, està essent un mes de març molt gris i els últims 13 dies la irradiació solar ha estat per sota la meitat del que vam tenir ahir al Baix Empordà.

El pronòstic ens diu que tindrem un dia amb variabilitat al cel, estones de sol o grans clarianes, però també cel parcialment ennuvolat a mig matí que poden guanyar terreny de forma transitòria.

Pel que fa a temperatura, la passada nit va quedar el cel descobert i, per tant, va baixar la temperatura. Inici de dia més fred temperatura que anirà dels 4 ºC de mínima fins als 16ºC de màxima.

Demà i dies vinents, no acaba de fer net del tot, tindrem un cel variable amb estones de més núvols intercalades per clarianes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -