15.3 C
Pals
Dijous, 18 abril 2024
- Publicitat -

Cel mig enteranyinat per núvols prims i pols en suspensió

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un dia més el protagonista del temps serà la suavitat tèrmica, si bé aquest matí la temperatura és una mica més baixa al voltant dels 13-15 ºC, la màxima tornarà a ser elevada per l’època de l’any amb valors màxims de 26 ºC a 28 ºC.

Estat del cel similar al d’ahir, sol però amb intervals de núvols prims i alts que a estones enteranyinaran el cel, juntament amb la presència de pols nord africana en suspensió.

Demà pocs canvis, la formació d’alguna boirina o banc de núvols baixos a primera hora del matí i a mitjà termini la temperatura a poc a poc s’anirà normalitzant i sembla que la setmana que ve, coincidint amb l’inici del novembre ja tindrem una temperatura més pròpia de l’època de l’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:49

Un mos, un glop – Nareta Cafè i Pastisseria Gou

Avui fem un “2 en 1”. Visitem el Nareta Cafè, liderat per l’Enara, un bonic espai situat a la Plaça Nova, 7 de Palafrugell. Dins la cafeteria hi trobem, a més a més, un altre projecte: la pastisseria Gou, impulsada per la Ruth Gou, que a principis del 2024 va ser reconeguda com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. Parlem amb dues dones emprenedores!
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -