16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Inici de dia fred amb gelades i predomini del temps assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La monotonia anticiclònica, amb la calma tan típica d’aquests casos, ens fa preveure una nova jornada amb poques novetats al cel.

Avui dimarts, podem destacar un dia que serà radiant i que comença glaçat fins ben bé a la línia costanera. No esperem nuvolositat, només de bon matí algun núvol baix o boirina que amb l’efecte del sol ràpidament desapareixeran. També esperem molt de contrast entre les temperatures mínimes que seran de l’ordre dels -3 ºC, i les màximes que podran arribar als 16 ºC. I el mar retornarà a la calma, després dels últims dies que ha estat tan mogut. Així doncs, amb un dia que serà assolellat, i sense pertorbacions a la vista, no esperem grans canvis la meteorologia ni per avui ni per les properes jornades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -