16 C
Pals
Diumenge, 12 maig 2024
- Publicitat -

Matí amb més sol i tronades a partir de migdia

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb un matí de dilluns assolellat amb intervals núvols alts i prims poc abundants. A partir de migdia però, creixement de nuvolades cap a l’interior i localment pot arribar alguna tronada o ruixat en zones preferentment de l’interior del Baix Empordà. L’ambient serà calorós amb una temperatura màxima que fregarà els 30 ºC.

A partir de la propera matinada es reactivaran tempestes de distribució irregular i la jornada de dimarts serà inestable amb cel variable, estones de temps força ennuvolat, també amb clarianes però, al llarg del dia es mantindrà el risc de ruixats  de distribució molt irregular, més probables entre migdia i tarda, però també poden aparèixer abans de migdia. Demà amb una temperatura màxima més baixa al voltant dels 25 ºC, però la temperatura mínima es mantindrà elevada la propera nit i matinada amb valors entre 18 ºC i 20 ºC.

A mitjà termini, dimecres serà un dia també amb elements d’inestabilitat i es podran repetir algunes tempestes. A partir de dijous el temps assolellat anirà guanyant més protagonisme amb una temperatura que tornarà a assolir els 30 ºC de màxima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -