6.4 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

El Terracotta Museu de la Bisbal també protesta per la sentència del Suprem

El museu bisbalenc cobreix amb un vel negre una de les seves peces més representatives

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Els treballadors del Terracotta Museu de la Bisbal s’adhereixen a l’acció de protesta de diferents museus i centres patrimonials, i cobreixen amb un vel negre una de les seves peces més representatives, el «Carlets negre» de Javier Garcés. La iniciativa pretén reivindicar la via del diàleg per resoldre la problemàtica política entre Catalunya i Espanya, i vol ser un rebuig frontal a la criminalització del conflicte.

INICIATIVA DE LA ACCIÓ

La protesta es va iniciar al Museu dels Sants d’Olot, que dilluns passat va cobrir amb un vel negre nou escultures de la seva col·lecció permanent. Van seguir la iniciativa el Museu d’Arqueologia a les seus de Empúries, Girona i Barcelona, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i el Museu Comarcal Urgell Tàrrega i ara s’hi afegeix el Terracotta Museu de la capital del Baix Empordà.

NOVA EXPOSICIÓ TEMPORAL

Precisament divendres passat s’inaugurava a «La peixera» l’espai del museu dedicat a la promoció de la creació artística contemporània, l’exposició «Continents» de Xavier Masero, la primera del seu nou cicle d’exposicions temporals. Es tracta d’una instal·lació escultòrica d’inspiració clàssica i mirada contemporània, un espai on els atuells són continguts en ells mateixos i que ha tingut un gran èxit de públic i crítica en els llocs on s’ha exposat.

Xavier Masero: Terracotta Museu de la Bisbal
Xavier Masero: Terracotta Museu de la Bisbal

Així doncs els amants de les arts plàstiques tenen una cita al museu bisbalenc i les persones que s’acostin al Terracotta Museu gaudiran també del ja clàssic «Carlets negre» l’obra de Javier Garcés ara en procés de dol per l’estat de dret a Espanya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Jordi assolellat

El sol serà el meteor protagonista d'aquest Sant Jordi amb una temperatura màxima que pot superar els 20ºC. Dissabte també serà força assolellat però entre diumenge i dilluns vinent arriba un canvi de temps amb increment de la inestabilitat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -