7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

El turisme al Baix Empordà resisteix millor que a la resta de la Costa Brava

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El turisme al Baix Empordà resisteix millor que a la resta de la Costa Brava
Loading
/

Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Centre, ha explicat avui al Supermatí de Ràdio Capital que el turisme al Baix Empordà resisteix millor que a la resta de la Costa Brava. En concret, han tancat l’agost amb un 75% d’ocupació, pràcticament 25 punts per sobre la mitjana catalana. A la vegada, també són 18 punts menys que l’any passat. Segons ha explicat, el turisme local ha anat bé però “han estat estades curtes”.

En general, la temporada dura vuit mesos però ara “la demanda ja ha caigut en picat des d’aquest dilluns”, i molts establiments ja hauran de tancar aviat, de manera que la temporada estaria tancada, però que “el Baix Empordà seguirà funcionant”.

També ha dit que els hotels d’interior “treballaran molt bé” aquesta tardor, “si el coronavirus ho permet”, i que hi haurà gent. És bàsic, ha dit “tenir obert perquè hi hagi demanda”.

Sabrià ha insistit que la perspectiva empresarial de sempre del turisme del Baix Empordà i la Costa Brava és, per part dels propietaris, molt dedicada, de manera que hi posen molt d’esforç en millores, i per tant, ha dit que no pensa que “el futur del turisme a casa nostra s’hagi de reduïr al que ha estat aquest any”.

Sobre la seva jubiliació, Sabrià ha dit que mantindrà “un punt més de vinculació comparat amb el que estava previst per ajudar als meus companys”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios