20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Els Aiguamolls de l’Empordà pateixen la pitjor sequera del segle a causa del calorós estiu que hem passat i l’escassetat de pluges en els últims mesos

La situació preocupa, sobretot, perquè la fauna de l’entorn es pot veure afectada

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons els treballadors del parc, les llacunes estan seques, i on hi ha aigua és a les zones per sota el nivell del mar. Això comporta que els ocells que viuen allà marxin buscant altres refugis, com per exemple rius com el Ter.

Altres indrets com les llacunes del Coralet o les reserves integrals d’Estanys, Vilaüt o els Tres Ponts haurien d’estar plens, però actualment només disposen de petits punts amb aigua embassada en petites quantitats.

El parc confia que tan bon punt tornin les pluges la situació es revertirà a les zones més afectades. Ara, la solució passa per reutilitzar l’aigua de la depuradora de Castelló d’Empúries, mètode que no és ni molt menys suficient.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -