23.3 C
Pals
Diumenge, 14 juliol 2024
- Publicitat -

Els alcaldes de Palamós es defensen de la querella per prevaricació i malversació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els alcaldes de Palamós es defensen de la querella per prevaricació i malversació
Loading
/

La propietària d’uns terrenys afectats per un projecte de reparcel·lació de la futura continuació del carrer Enric Vincke de Palamós es querella contra l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i els dos anteriors alcaldes, Teresa Ferrés i Jordi Pallí, per la gestió que s’ha fet de l’allargament del carrer d’Enric Vincke.

Estem parlant del projecte que vol reparcel·lar la futura continuïtat del carrer d’Enric Vincke, que ara s’acaba al carrer de Rentadors.

La querella també apunta l’arquitecte municipal. Els acusa de prevaricació, malversació i apropiació indeguda. El procés es troba en la fase de diligències prèvies. Els querellats van declarar aquest dimecres al jutjat de la Bisbal d’Empordà.

Ara bé, els acusats es defensen dient que ja hi ha una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que dona la raó a l’Ajuntament, i que el projecte es va fer amb totes les garanties tècniques.

L’alcaldessa de Palamós fins el 2015, Teressa Farrés, critica que el cas ja es va resoldre a la Justícia.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, creu que al cas li correspon la via administrativa i no la penal, i espera que el jutjat es pronunciï en aquest sentit. Són declaracions a Ràdio Palamós.

L’any 2013 ja es va resoldre un primer recurs que afectava aquest àmbit, amb una sentència favorable a l’Ajuntament de Palamós. D’aquesta manera, el projecte va continuar endavant i el municipi va aprovar aquest 2017 el projecte de reparcel·lació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -