28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Els Amics de les Arts presenten l’espectacle “Pares normals”

Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Teatre Poliorama acollirà el proper mes de novembre l’estrena de l’espectacle “Pares normals“, el nou muntatge d’Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta, que s’ha presentat aquesta tarda a l’escenari de La Paloma.

Pares normals és una comèdia musical que compta amb una banda sonora de cançons inèdites d’Els Amics de les Arts, interpretades pels actors i actrius de l’espectacle. En la presentació d’avui el trio format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han tocat en directe algunes cançons de l’espectacle amb les veus dels protagonistes de l’obra.

L’espectacle és una proposta teatral que emociona i que aconseguirà que cada espectador s’hi pugui identificar i fer la seva pròpia lectura. Pares normals explica una petita història que esdevé universal perquè tots hem tingut pares i hem estat fills, ens hem enamorat, desenganyat i tornat a enamorar tantes vegades com ha fet falta.

Per a la composició de les 14 noves cançons que formen part del musical, Els Amics de les Arts han fet una immersió en alguns dels musicals més influents dels últims anys. Les cançons de Pares normals són, en el fons, una carta d’amor al gènere musical escrita per un dels grups de pop més importants de casa nostra. La primera cançó es va fer pública just un any abans de l’estrena del musical, el 22 de novembre del 2021. Es tracta de “Crec que podria odiar-te”, tota una peça plena d’energia pop que fa de les contradiccions romàntiques una festa on tothom hi és convidat. La cançó acumula desenes de milers d’escoltes a través de les múltiples plataformes musicals on s’ha distribuït.

Pares normals estarà interpretada per quatre actors i quatre actrius: Enric Cambray (Aran), Júlia Bonjoch (Laia), Albert Pérez (Salvador), Annabel Totusaus (Sofia), Lucía Torres (Nora) amb Bernat Cot, Víctor Gómez i Anna Herebia, que estaran acompanyats a l’escenari per quatre músics en directe.

A la idea inicial d’Els Amics de les Arts s’hi ha sumat el talent de Marc Artigau, Eva Mor i Minoria Absoluta, conjuntament amb l’espectacular equip artístic encapçalat per Sergi Belbel i Marta Tomasa. L’autoria de l’obra és compartida per Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta.

La direcció escènica corre a càrrec de Sergi Belbel, amb coreografia de Marta Tomasa, encapçalant un equip artístic de primer nivell per fer realitat una proposta teatral tan ambiciosa, del qual formaran part professionals com Enric Planas (escenografia), Kiko Planas (il·luminació), Pau Aulí (vestuari), Helena Fenoy (caracterització), Alícia Serrat (equip de direcció) o Andreu Gallén (assessorament musical), entre d’altres.

El fil argumental de Pares normals requereix d’una posada en escena innovadora amb una presència important de les arts digitals que suposarà un pas endavant pels espectacles d’aquestes característiques

Sinopsi de l’espectacle

Pares normals és la història de l’Aran, un noi d’uns trenta anys que ha decidit muntar la seva vida a milers de quilòmetres de distància dels seus pares. No hi ha res més allunyat d’ell i de la seva manera d’entendre el món que els seus pares. L’Aran és advocat, viu a Chicago amb la seva parella, la Nora, i estan a punt de casar-se. Això és el que ha vingut a explicar als pares en un viatge llampec a Barcelona. A més, avui és un dia especial, perquè ells —ja jubilats— celebren els 25 anys del “Moixiganga”, la il·lusió de la seva vida. Un karaoke. Però un accident inesperat trencarà tots els seus plans i farà que l’Aran hagi de replantejar-se tota la seva existència. Començarà un viatge ple d’aventures que el portarà més lluny del que mai s’hagués imaginat. L’Aran s’haurà de posar a prova i coneixerà la Laia, una noia amb qui té moltes més coses en comú del que sembla a primera vista. I serà a l’altra punta del món, on l’Aran s’adonarà de què vol en aquesta vida i de qui són realment els seus pares.

Pares normals estarà al Teatre Poliorama a partir del 18 de novembre de 2022 i l’estrena està prevista per al dilluns 21 de novembre de 2022.

L’entrada Els Amics de les Arts presenten l’espectacle “Pares normals” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -