28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Els antics bancs del Camp d’En Prats es reciclen per a ser reutilitzats com a material de construcció

Les substitucions d’elements de mobiliari urbà es pensen en clau sostenible

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’àrea de Serveis Municipal de l’Ajuntament de Palafrugell ha substituït els 4 bancs que es trobaven situats al Camp d’En Prats per un nou mobiliari urbà més còmode, modern i realitzat amb un material diferent al que estava situat en aquesta plaça.

Cal destacar que aquesta acció no és una simple substitució, ja que els bancs retirats es porten fins a la deixalleria, i un cop allà es traslladen fins a una cantera on el material es recicla. Els materials que componien els bancs de pedra es converteixen en elements que més tard es podran fer servir en el sector de la construcció. D’aquesta manera, els elements substituts tenen una nova vida gràcies a que es pot reciclar i reutilitzar.

El regidor de Serveis Municipals, Pau Lladó, explica que “cada acció que té a veure amb el mobiliari urbà i que es tira endavant des de l’àrea està pensada per tal que sigui sostenible i adaptada al seu entorn”.

D’altra banda, Lladó recorda que “l’acció de canviar els bancs de pedra per uns de fusta és fruit d’una petició de l’Associació Veïnal del Camp d’en Prats amb els quals, a través de les reunions periòdiques amb l’Ajuntament, es va treballant per millorar el Camp d’en Prats i el seu entorn”.

La idea de l’àrea és anar realitzant aquest tipus d’accions i anar canviant els bancs més antics i deteriorats de places i parcs.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -