27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Els calongins escullen asfaltar els carrers als pressupostos participatius 2020

Un de cada cinc vots ha decidit donar suport a l'asfaltatge dels carrers de Calonge i Sant Antoni, en uns pressupostos participatius que arriben a la quarta edició

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La ciutadania de Calonge i Sant Antoni ha decidit que els 75.000 € del Pressupost Participatiu per al 2020 es destinin a l’asfaltatge de carrers. Els Pressupostos Participatius d’enguany, que celebren ja la quarta convocatòria, han comptat amb un total de 564 vots vàlids, empadronats a Calonge i Sant Antoni i majors de 16 anys. L’edició d’enguany ha augmentat els votants en un 10%, respecte a l’edició del 2019 amb 512 vots vàlids.

El projecte guanyador ha estat l’asfaltatge de carrers, amb un 18,62% dels vots, seguit de la implementació de la xarxa de carril bici i cicloturisme (12,59%) i de la millora i ampliació dels parcs infantils, amb un 9,57% dels vots vàlids emesos. Enguany la ciutadania podia triar un dels 21 projectes que es presentaven en els Pressupostos Participatius.

Els projectes van estar seleccionat en una primera fase entre 257 propostes, que un cop analitzades i validades pels serveis tècnics municipals es van agrupar en els casos que fossin repetides, i també es va analitzar la seva viabilitat i es va comprovar que es podien ajustar al límit de 75.000€. El procés de votació va començar el 18 de novembre i es va allargar fins al 31 de desembre, un termini ampli amb l’objectiu de facilitar el vot. L’edició passada, els ciutadans de Calonge i Sant Antoni ja van votar l’asfaltatge dels carrers municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -