23.2 C
Pals
Dijous, 21 setembre 2023
- Publicitat -

Asfaltar carrers de Calonge i Sant Antoni, el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2019

L’Ajuntament hi invertirà 75.000 € pel seu desenvolupament

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns i les veïnes de Calonge i Sant Antoni han decidit que els 75.000 € del pressupost municipal d’inversions de 2019 es destini a l’asfaltatge dels carrers del municipi. Aquest projecte ha guanyat amb el 22,2% dels vots. Tan sols, ha rebut 11 vots més que el projecte d’obres d’arranjament de l’avinguda dels Països Catalans. Tal com ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Mercè Orduña, és per aquest motiu que l’Ajuntament ha decidit tirar els dos endavant.

 

El principal motiu és fer un arranjament per tal de donar més seguretat als vianants d’aquesta avinguda, coneguda popularment com Ctra. Del Cementiri. Tanmateix,  han deixat clar que aquesta segona inversió serà a banda diners destinats als Pressupostos Participatius.

És el tercer any que es determinen amb un procés participatiu. Enguany, han comptat amb 1.316 participacions: 106 presentacions de propostes, 607 votacions en la primera volta on es van decidir els 7 projectes finalistes i 603 interaccions en la fase final per triar el guanyador. El consistori ha agraït la implicació de la ciutadania.

 

Així doncs, la fase en la qual la participació ha estat més alta ha estat la proposta de projectes. D’entre els quals es van escollir 7 finalistes: la millora dels parcs infantils, que ha quedat en tercer lloc; la creació i millora de parcs de lleure per a gossos, quart; la creació d’un espai d’horts urbans per a l’autoconsum i la promoció de l’agricultura ecològica, cinquè. I finalment, l’ampliació i millora del carril bici, sisè; i la creació i millora dels parcs esportius i de salut per poder fer exercici a l’aire lliure, setè.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ens cal un món estable

El món està canviant i les organitzacions internacionals creades després de la II guerra mundial estan quedant desfasades en...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -