13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Els càmpings gironins inverteixen 21 MEUR per millorar les instal·lacions i reforçar l’oferta per aquest estiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els càmpings de les comarques gironines han invertit 21 milions d’euros (MEUR) per millorar les seves instal•lacions aquesta temporada i reforçar la seva oferta com a “gran motor turístic”. Entre les inversions, hi ha millores en eficiència energètica, nous allotjaments (més adaptats als usuaris amb mobilitat reduïda) i oferta per als més petits. També han invertit noves recepcions, noves zones de restauració, han millorat la digitalització, la jardineria i alguns han incorporat més plaques solars o punts de recàrrega de bicicletes elèctriques. Un establiment, a més, ha inaugurat un espai de ‘coworking’. A partir d’aquest dissabte, el 80% de les instal·lacions ja estan obertes i “preparades” per acollir clients d’arreu amb “seguretat”.
Els càmpings gironins s’han convertit en els últims anys en autèntics ‘resorts’ amb serveis adaptats a les exigències del mercat i on es busca que el visitant pugui viure experiències innovadores.

Per fer-ho possible, els establiments han fet importants inversions, que en els últims set anys sumen uns 200 milions d’euros. Les inversions tampoc s’han aturat en temps de pandèmia i els càmpings de la demarcació han destinat 21 MEUR en la millora de les seves instal·lacions de cares a aquest estiu.

L’Associació de Càmpings de Girona, per la seva banda, ha creat una nova plataforma amb tota la oferta dels càmpings associats i una web dissenyada específicament per a mòbils, amb la possibilitat també de compra de material de càmping i entrades culturals per a esdeveniments de les comarques gironines.

El president de l’entitat, Miquel Gotanegra, remarca la importància de no aturar les inversions, malgrat la pandèmia, per poder continuar al sent “capdavanters” i avançar cap a la sostenibilitat i la inclusió.

L’entitat agrupa 73 associats, més del 80% dels càmpings que hi ha a la demarcació, i ofereix unes 120.000 places d’allotjament de les 135.000 que hi ha a tot Girona.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ambient de tardor amb cel mig ennuvolat

Dimarts amb ambient fresc de tardor, aire de Tramuntana al matí i cel variable amb núvols d'evolució diürna.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -