16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

Els càmpings gironins inverteixen 21 MEUR per millorar les instal·lacions i reforçar l’oferta per aquest estiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Els càmpings de les comarques gironines han invertit 21 milions d’euros (MEUR) per millorar les seves instal•lacions aquesta temporada i reforçar la seva oferta com a “gran motor turístic”. Entre les inversions, hi ha millores en eficiència energètica, nous allotjaments (més adaptats als usuaris amb mobilitat reduïda) i oferta per als més petits. També han invertit noves recepcions, noves zones de restauració, han millorat la digitalització, la jardineria i alguns han incorporat més plaques solars o punts de recàrrega de bicicletes elèctriques. Un establiment, a més, ha inaugurat un espai de ‘coworking’. A partir d’aquest dissabte, el 80% de les instal·lacions ja estan obertes i “preparades” per acollir clients d’arreu amb “seguretat”.
Els càmpings gironins s’han convertit en els últims anys en autèntics ‘resorts’ amb serveis adaptats a les exigències del mercat i on es busca que el visitant pugui viure experiències innovadores.

Per fer-ho possible, els establiments han fet importants inversions, que en els últims set anys sumen uns 200 milions d’euros. Les inversions tampoc s’han aturat en temps de pandèmia i els càmpings de la demarcació han destinat 21 MEUR en la millora de les seves instal·lacions de cares a aquest estiu.

L’Associació de Càmpings de Girona, per la seva banda, ha creat una nova plataforma amb tota la oferta dels càmpings associats i una web dissenyada específicament per a mòbils, amb la possibilitat també de compra de material de càmping i entrades culturals per a esdeveniments de les comarques gironines.

El president de l’entitat, Miquel Gotanegra, remarca la importància de no aturar les inversions, malgrat la pandèmia, per poder continuar al sent “capdavanters” i avançar cap a la sostenibilitat i la inclusió.

L’entitat agrupa 73 associats, més del 80% dels càmpings que hi ha a la demarcació, i ofereix unes 120.000 places d’allotjament de les 135.000 que hi ha a tot Girona.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

“Hem de manifestar-nos contra la pujada del preu de la llum per fer pressió política”

Parlem amb en Sergi Cot, un dels portaveus de la plataforma Apaguem Endesa, sobre la manifestació de demà a Girona
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -