20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Els caravanistes de Platja d’Aro també pateixen el confinament

Després d’haver-los tallat el subministrament d’aigua, l’Ajuntament l’ha restablert

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els dies de confinament afecten també als que viuen a les caravanes i els suposa altres tipus de dificultats. A Platja d’Aro, hi ha unes desenes de persones a l’aparcament municipal d’autocaravanes que encara no saben com resoldran la seva situació. El dimarts, l’Ajuntament va decidir tallar el subministrament d’aigua per empènyer-los a tornar a casa seva. Ara bé, l’alcalde Maurici Jiménez ha admès des de llavors que la situació és més complexa i, finalment, l’ha restablert. Tots celebren tornar a tenir aigua ja que en tenen unes reserves limitades. Cal recalcar que a l’aparcament hi ha solidaritat entre els residents.

Entre les persones que romanen a l’aparcament de caravanes, hi ha en Daniel, un argentí de 62 anys, que viu a la zona des de fa anys i que es va instal·lar fa uns mesos a la seva caravana, esperant la resolució de la seva demanda de jubilació anticipada per minusvalidesa. Mentre no es resolgui la seva situació viu a la seva caravana i, per tant, no té cap domicili fix ni aquí ni al seu país.

També s’hi troba en Gae, un holandès de 70 anys. Ell ha decidit quedar-se perquè tem no poder travessar la frontera francesa per tornar al seu país, tot i que cal recalcar que, ara per ara, les úniques fronteres tancades són les de l’espai Schengen.

Després, trobem en Bernard i la seva dona, una parella de francesos que van venir a Platja d’Aro fa més d’un mes per a un tractament dental. Des que la clínica ha tancat arran de la crisi sanitària, han hagut d’interrompre el tractament. Encara no han decidit si tornen a França o s’esperen uns dies per veure com evoluciona la situació i poden, malgrat tot, finalitzar més endavant el seu tractament.

Finalment, també hi ha joves, la Zarah i en Tao, alemanys de 23 anys, que estan instal·lats en una furgoneta. Estaven fent ruta per Catalunya quan va arribar l’estat d’alarma que els va fer romandre a Platja d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -