La Bisbal d’Empordà és un dels municipis amb més activitats previstes per aquesta nit. Als sis col·legis electorals del poble organitzaran activitats, com un sopar observant les estrelles a Silus, una marató de cinema al Mundial o una gimcana al Camp dels Capellans. Es preveu que un grup de persones passi la nit a cadascun dels llocs de votació.

En Roger està ocupant l’escola Mas Clarà de la Bisbal i explica com s’han organitzat. Informa totbisbal:

EL REFERÈNDUM A L’EMPORDÀ, EN DIRECTE

En alguns punts els Mossos han aixecat acta. Més enllà de totes les activitats, les entitats sobiranistes criden a ser des de les 5 de la matinada en els respectius col·legis electorals.

Diversos veïns s’han congregat aquest vespre a l’escola de Cruïlles

Un col·lectiu de joves de Torroella de Montgrí ha proposat acampar al convent dels Agustins per defensar el referèndum. A Ultramort, dissabte a la tarda hi ha cinema, jocs de taula i, a partir de les 21h, “marató nocturna d’acudits”.

MAPA | Consulta les activitats que hi ha a prop teu per protegir el referèndum

Alguns veïns passaran la nit a l’Institut, les escoles La Vila i Vila-romà i al Punt Jove de Palamós, i a l’escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols. A Pals, les entitats han convocat una trobada a les 19h al centre cívic i a Corçà utilitzen l’excusa de la festa major per omplir el centre cívic. Les Escoles Velles i el Casal de la Gent Gran de Begur també acolliran activitats al llarg de la nit. A més, hi ha activitats nocturnes a pobles com Esclanyà.