20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Els horts urbans de Santa Cristina estan quasi a punt

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Els horts urbans de Santa Cristina estan quasi a punt
Loading
/

L’Ajuntament de Santa Cristina està construint 20 horts urbans en terreny municipal a l’entrada de la urbanització del Golf, prop de la C-65.

Aquests horts se cediran a partir d’un procés de selecció amb unes bases i condicions amb les que els serveis socials estan treballant. El regidor de Santa Cristina Joan Alcalde va dir que estarien per finals del mes de setembre però encara no han sortit. Tot i així, segons va avançar, es basaran en les rendes i per tant estarien dirigits a les persones més necessitades.

Cada hort té uns 70 metres quadrats, i malgrat la inversió prevista era de 25.000€, sembla que augmentarà per imprevistos en les obres.

Ara quedarà per fer la balla que tanqui les parcel·les i posar-hi fems.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -