8.6 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Els hotels de luxe de la Costa Brava, pràcticament al complet a l’estiu

La Costa Brava com a destinació de turisme de luxe està més en forma que mai

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els hotels de la marca hotelera Costa Brava Hotels de Luxe han estat ocupats al 90% al juliol i al 95% a l’agost. Aquestes dades fan que l’associació valori “molt positivament la temporada 2019 fins al setembre”, i també que s’augurin “bons resultats a la tardor”. De fet, calculen que al setembre hauran superat el 70%. Costa Brava Hotels de Luxe és una associació que aplega els principals hotels de cinc i quatre estrelles del litoral i prelitoral gironí.

A més, al primer semestre, l’ocupació va pujar entre un 5% i un 7% les ocupacions, “malgrat un final d’abril i un mes de maig complicats, en part per causes meteorològiques”, reconeix l’entitat. “Aquests resultats s’assemblen molt als de la temporada 2017, que va ser excel·lent per a la destinació Costa Brava”, ha dit Martí Sabrià, gerent de Costa Brava hotels de luxe.

Sabrià ha destacat que s’ha aconseguit estirar la temporada per davant i per darrere.

Però que en general s’ha aconseguit atrapar el 2017.

Les perspectives per la tardor són bones, tant per a client particular com especialment per grups d’empresa, casaments i altres esdeveniments.

Els hotelers valoren especialment l’increment del preu mitjà per habitació, que atribueixen tant a les millores continuades que realitzen els hotels associats, com a l’excel·lència dels serveis que ofereixen, la qual cosa permet atreure i fidelitzar clients d’alt poder adquisitiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -