9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Els joves participen al primer Taller de defensa personal emocional al Punt Jove de Palamós

Aquest dimecres s'ha celebrat la primera sessió d’aquest taller que pretén donar pautes als i les joves per prevenir agressions sexistes, en un entorn totalment gratuït i adreçat a joves a partir de 13 anys, que ja ha omplert totes les places

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimecres 11 de març va tenir lloc la primera sessió del Taller de defensa personal emocional al municipi de Palamós, amb molt bona acollida. El taller entra dins les activitats del primer trimestre del 2020 i, com en la majoria d’elles, busca fomentar la participació dels joves de la vila.

El Taller de defensa personal emocional és una novetat en el programa d’activitats de Joventut i, durant tres dimecres de març i un d’abril, pretén donar eines i recursos als i les joves per saber gestionar les seves emocions i fomentar l’autoconeixement.

A través de dinàmiques i del treball personal, els joves aprendran a identificar relacions d’abús i relacions tòxiques per saber autoprotegir-se, i a treballar amb mirada de gènere.

Totes aquestes pautes les donarà la psicòloga Sònia Vivolas, especialista en psicologia amb perspectiva de gènere, mitjançant la qual els joves aprendran a posar límits, a saber dir “no” quan és necessari. També es fomentarà l’autocrítica en les relacions que estableixen els joves.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -