Els llibreters recomanen què llegir per Sant Jordi

Avui, la biblioteca de Palafrugell convoca Joan Aliu de la Llibreria Mediterrània, Xavier Batallé de L’Esquitx, Teresa Calabuch del Cucut i Guillem Terribas de la Llibreria 22 per fer recomanacions per Sant Jordi. Avui, a les 7 de la tarda.

Últimes activitats del Festival de Fotografia de Torroella

Aquest festival arriba aquest dissabte als seus últims grans actes. Durant tot el dia hi haurà una Fira de Fotografia a la Plaça de la Vila. El Museu de la Mediterrània acullirà a les 12 del migdia una xerrada de Pau Guerrero, i a les 5, de Samuel Aranda, el fotoperiodista català que ha guanyat el World Press Photo. La jornada acabarà a 1/4 de 8 amb la projecció de la pel·lícula “La sal de la Tierra” de Sebastian Salgado al Cinema Montgrí.

Conferència sobre el mas Gelabert

Aquest mas, situat entre els municipis de Pals, Torroella i Fontanilles, centra la conferència que Baltasar Parera farà aquest divendres al Palau Solterra de Torroella. L’activitat està inclosa dins del Cicle de Conferències d’Història i Humanitats de la Fundació Vila Casas.

Cinema català a la Bisbal

L’Acadèmia de Cinema Català porta al Mundial de la Bisbal el documental “Espanya en dues trinxeres. La Guerra Civil en color”. S’emmarca en el Cicle Gaudí, un circuit per apropar el cinema català als espectadors d’arreu de Catalunya.