11.6 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Els Mossos denuncien un home de 64 anys per assetjar una adolescent en un parc de Sant Antoni de Calonge

La mare de la menor va ser qui va alertar la policia i ha difós el cas per les xarxes socials

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Mossos han denunciat un home de 64 anys per assetjar una adolescent en un parc de Sant Antoni de Calonge. La mare de la menor, que té 14 anys, va ser qui va alertar la policia divendres passat. Segons va explicar, l’individu va acostar-se a la seva filla quan estava amb unes amigues en un parc del municipi, la va gronxar i després la va convidar a una beguda. L’home la va dur fins a un bar, que casualment és el de la mare. La dona, que ha difós el cas per xarxes socials, explica que quan va foragitar el sospitós, l’home va marxar però abans va donar el número de telèfon a les menors. Els Mossos ja li han pres declaració com a investigat per assetjament i aquest dijous traslladaran les diligències al jutjat d’instrucció.

La denúncia per assetjament la va interposar la mare de l’adolescent divendres passat. Segons explica ella mateixa a les xarxes socials, l’individu es va acostar a un grup d’adolescents -entre els quals hi havia la seva filla- que estaven xerrant en un parc de Sant Antoni. L’home va gronxar l’adolescent, que té 14 anys, i després va convidar-la a ella i a les altres a una beguda.

L’individu les va portar fins a un bar, que casualment és el de la mare que ha denunciat els fets. La dona li va impedir que les convidés i li va exigir que se n’anés. L’home, que té 64 anys i és veí del municipi, va marxar del lloc. Però abans d’anar-se’n, segons relata la mare a les xarxes socials, l’individu va donar el seu número de telèfon a les adolescents i els va dir que el truquessin.

La mare va anar a comissaria a denunciar els fets i els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per assetjament. Després d’identificar el denunciat, que no té antecedents, ahir la policia li va prendre declaració com a investigat. Els Mossos traslladaran ara les diligències del cas al jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Guíxols. A més, arran d’aquesta denúncia, la policia també controlarà l’individu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -