18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Els partits del govern demanen al Parlament aturar la licitació dels terrenys de Ràdio Liberty

La petició es fa en una resolució que ha aprovat la comissió de Territori i Sosteniblitat del Parlament presentada pel grup de Catalunya en Comú

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Parlament de Catalunya ha demanat a la Generalitat que aturi la licitació dels terrenys de Ràdio Liberty i els comuns demanen que faci marxa enrere en el projecte Aquam, el centre que la Fundacio Mar vol convertir en un punt d’estudi de la biosfera marítima.

La petició es fa en una resolució que ha aprovat la comissió de Territori i Sosteniblitat del Parlament presentada pel grup de Catalunya en Comú. S’han aprovat també unes esmenes pactades amb Junts per Catalunya i Esquerra Republicana que modifiquen la petició inicial dels comuns.

Per tant, el redactat de la resolució és aquest:

1. Aturar la licitació dels terrenys de l’antiga Radio Liberty fins que no s’acabi la tramitació del projecte en curs i que sigui la Generalitat qui lideri la recuperació definitiva d’aquest important espai natural.

2. Vetllar per que les actuacions en aquest important espai natural siguin adients a l’interès públic i d’acord amb les administracions interessades en el seu desenvolupament.

3. Iniciar l’enderroc de les edificacions actuals existents als terrenys de l’antiga Radio Liberty, per part de l’administració competent, una vegada s’acabi la tramitació del projecte en curs i en base a la resolució final, respectant, això sí, les restes arqueològiques que hi puguin haver.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -