13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Els Senglars, líders de Primera Catalana

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb un partit menys que els seus rivals més directes, els torroellencs han aconseguit la seva quarta victòria consecutiva a Vic. Sobre un terreny no habitual com és un camp de gespa malmès per la pluja, els Senglars van guanyar 12 a 20 als Crancs d’Osona. La propera jornada l’equip torroellenc anirà a Barcelona per jugar contra els Enginyers.

Pel que fa a altres categories, els Sub18 dels Senglars van caure contra el Badalona per 10 a 31, els Sub16 van caure davant el combinat de la Catalunya Central per 47 a 0 i els Sub14 van caure a Vilanova davant el SEL per 43 a 31. D’altra banda, l’escoleta, que va del Sub6 al Sub12, va desplaçar-se fins a Girona per participar d’una trobada organitzada pel GEiEG. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -