16.1 C
Divendres, 19 abril 2024

Els Senglars Club de Rugbi aconsegueixen la tercera victòria consecutiva de la temporada

Els de Torroella han aconseguit guanyar a l’Hospitalet B a domicili el passat diumenge en un partit molt igualat. Els Senglars van marxar al descans perdent per 15 a 10. Però a la segona meitat van capgirar el marcador en l’últim minut de partit amb un parcial a favor de 18 a 20 que els donava el triomf.

L’equip sénior del rugbi torroellenc continua a la segona posició de Primera Catalana amb un partit menys i a només dos punts del líder, els Carboners de Terrassa. La propera jornada serà la cinquena de la temporada i els torroellencs jugaran a Vic diumenge dia 4 de febrer contra els Crancs d’Osona.

D’altra banda, l’equip Sub14 dels Senglars ha jugat a Torroella, on s’ha enfrontat al GEiEG de Girona, i també ha aconseguit una important victòria per 50 a 12. L’equip Sub18 va guanyar en el seu desplaçament a Vic, davant els Crancs d’Osona.

Apuntar que la trobada d’escoletes, on havien de participar els equips dels Senglats Sub8Sub10 i Sub12 i que s’havia de disputar el cap de setmana del 28 i 29 de febrer a Terrassa, es va suspendre per inclemències meteorològiques.

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.