12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

Els Tinars: una estrella Michelin a Llagostera

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El restaurant Els Tinars de Llagostera està dirigit pels germans Marc i Ana, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. La tradició familiar es remunta a l’any 1950, quan els avis van obrir el restaurant Bahía, al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Uns anys més tard, ja a la dècada dels 60, es va incorporar al restaurant la segona generació. Ells inauguren l’any 1978 Els Tinars. Aquesta llarga trajectòria familiar dona un avantatge.

El xef Marc Gascons té una visió clara de què vol dir treballar amb els productes del territori.

Gascons acaba amb un missatge optimista i amb un consell per als joves cuiners.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -