24.8 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Els veïns de Pals decideixen crear l’avinguda 1 d’Octubre

Aquesta nova avinguda és fruit de la unificació del carrer Enric Font i de l'avinguda d'Europa, una proposta que ha rebut el suport del 84% dels votants

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns i veïnes de Pals han decidit a través d’un procés participatiu crear l’avinguda 1 d’octubre. Aquesta consulta ha tingut lloc entre el 27 de juliol i el 10 d’agost, impulsada per la Regidoria d’Urbanisme i Turisme. La proposta que es feia des del consistori era unificar el carrer Enric Fort i l’avinguda d’Europa per anomenar-la Avinguda 1 d’Octubre, en homenatge al referèndum d’autodeterminació celebrat aquella jornada. 87 persones van participar a aquesta consulta, i un 84% es va mostrar partidària de crear aquesta nova avinguda.

Paral·lelament, es va formular una altra consulta referent a una eventual renumeració del carrer Enginyer Algarra o la separació del tram nord de la via per crear un nou vial que portés el nom de carrer Torroella. Dels 48 ciutadans que hi van participar, el resultat va ser més ajustat, però es va imposar el primer projecte, que va rebre 26 vots a favor, mentre que el segon va obtenir 22 sufragis.

A Pals, el dia 1 d’octubre va guanyar el ‘sí’ amb un 95,28%, mentre que un 3,59% va votar que ‘no’.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -