18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Begur acaba les obres de la plaça del carrer Sant Pere

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest mes de juliol l’Ajuntament de Begur ha donat per acabades, a falta de la resolució d’alguns detalls, les obres d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, ha estat sotmès al llarg dels darrers mesos a diverses tasques d’arranjament que han permès transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.

Amb aquesta actuació, Begur amplia els espais d’oci familiar a la vila i passa a comptar amb una nova plaça al casc antic que ajudarà a pacificar i a embellir el centre de la vila. L’espai, que ja està obert, s’adreça a tots els col·lectius i és plenament segur i accessible.

En què han consistit els treballs?

Les obres d’aquest projecte -redactat per Jané & Font Arquitectes i iniciat per l’anterior equip de govern l’any 2018- s’han dut a terme sobre una superfície total de 505,70 m2 i han consistit, fonamentalment, en l’eliminació dels anteriors murs, la instal·lació d’enllumenat i mobiliari urbà i habilitar nou arbrat.

L’actuació, amb un cost de 341.857,43€ (IVA inclòs), va començar a ser executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones, S.A., fins al moment en que aquesta va entrar en fallida. Posteriorment, es va cedir l’execució de l’obra a Girodservices SL. Atenent que l’obra estava subcontractada a l’empresa begurenca Construccions Bolivar, s’ha seguit amb la mateixa subcontractació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -