13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Empordà 2030 – Cultura

Empordà 2030
Empordà 2030
Empordà 2030 - Cultura
Loading
/

Aquest és el quart capítol de la sèrie Empordà 2030, una creació de Ràdio Capital de l’Empordà. La voluntat d’aquesta sèrie de programes és abordar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) des d’una visió centralitzada en l’Empordà i el seu futur. Concretament en aquest programa abordarem la preservació del patrimoni cultural de l’Empordà, el foment de l’educació artística i la creativitat per al desenvolupament integral, la promoció de la cultura comunitària i la participació ciutadana. 

Per abordar aquests temes ens visitaran diverses veus: la directora de l’Espai Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, Pilar Giró; la membre del Patronat de la Fundació Pla, Anna Aguiló; directora de l’Àrea de Cultura i Comunitat de la Universitat Politècnica de Catalunya, Carme Fenoll; la professora de la Universitat de Girona i directora de la Càtedra de Gestronomia, Cultura i Turisme de Calonge i Sant Antoni, Maria Dolors Vidal; el director de The Project, Sergi Roselló; i el director del Festival de la Porta Ferrada, Albert Mallol. 

A més, entrevistarem a l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, per parlar del model cultural que està perseguint el municipi en els darrers anys. I veurem com s’adapta i es dinamitza l’Espai Ter de Torroella de Montgrí  per fomentar una programació regular i variada.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios