Emporda 2030 – Igualtat de gènere i equitat

- Publicitat -

Benvinguts i benvingudes al segon capítol de la segona temporada del Programa Empordà 2030. Una producció de Ràdio Capital de l’Empordà que té la voluntat d’abordar aquests ODS des de la nostra comarca i el seu futur. Concretament, en aquest segon capítol de la segona temporada abordarem les iniciatives de participació activa de les dones en els diversos àmbits de la societat; el fet de combatre els estereotips de gènere i com això pot contribuir a la reducció de la pobresa, la promoció de la salut i la igualtat d’oportunitats; i les mesures concretes per fomentar la igualtat des de l’àmbit local. 

Per abordar aquests temes ens acompanyen diversos especialistes: l’enginyera química, Maria Ángels Pelach; la coordinadora del projecte Valors i Compromís del Festival Portalblau, Cristina Torres; la futbolista del FC Estartit, Miriam Baso; i la política i professora, Dolors Bassa.

A més, parlarem amb la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Barbara Hallé.

- Publicitat -