Empordà 2030 – Salut i benestar

- Publicitat -

Benvinguts i benvingudes al tercer capítol de la segona temporada del programa Empordà 2030. Una producció de Ràdio Capital de l’Empordà que té la voluntat d’abordar aquests ODS des de la nostra comarca i el seu futur. Concretament, en aquest quart capítol abordarem els desafiaments i les oportunitats del sector; les múltiples dimensions que influeixen en la salut i el benestar: l’accés als serveis sanitaris, la nutrició, les condicions de vida i l’impacte del canvi climàtic; i com les innovacions tecnològiques poden millorar la prestació de serveis sanitaris.

Per abordar aquests temes ens acompanyen diversos especialistes: la pedagoga de Viu Autisme, Ariadna Montoya; la directora d’El Trampolí, Maite Cobos; la infermera del CAP de Palamós, Anna Maria Pallares; i la nutricionista de l’ABS de Palamós i Palafrugell, Olga Brunner. A més, en aquest quart programa l’escenari és l’hospital de Palamós, que forma part dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

A més, visitarem la Fundació Vimar per parlar amb la directora tècnica de la Fundació, Vicky Ger, i abordar les qüestions de salut i benestar que fomenten des d’aquesta entitat entre els usuaris que fan servir els seus serveis.

- Publicitat -