15.9 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Empordà gastronòmic a La calèndula

Bon dia, permeteu-me avui que faci ús de la meva participació a Radio Capital, per convidar-vos a una presentació cultural que farem dissabte dia 30 a les 11.30h a la Calèndula de Regencós.

L’estima que els empordanesos tenim pel nostre paisatge, fa que ens hi entreguem del tot amb totes les arts i activitats que l’honorin. I la cuina és un dels grans tributs que tenim a l’Empordà per lloar aquest petit territori, ric i pròsper.

Gràcies a la voluntat altruista de molts romàntics empordanesos, continuen sorgint projectes i històries tan maques com la que m’agradaria que no us perdeu el proper diumenge.

Presentem el número d’octubre de la Revista del Baix Empordà on l’historiador Gabriel Martín Roig, explicarà històries vinculades a les supersticions, misteris i algunes pors que volten per l’Empordà. No és que vulguem fer honor a Halloween, sinó que a la tardor, amb això de fer rebost i recollir fruits… deien que passaven coses misterioses a l’Empordà.

Com bé sabeu la Revista del Baix Empordà té dues cares, una la cultural i històrica combinada amb temes d’actualitat i l’altre és la revista de l’Empordà Gastronòmic. On molts cuiners hi tenim algun espai on parlem sovint de territori, paisatge i cuina.

Aquest número hem volgut generalitzar el paisatge i cuina i hem tingut la sort de conèixer la Carme Gironella, una cuinera-pintora, que il·lustra receptes!

Ella ha il·lustrat la portada de la revista, inclús ha afegit una caricatura meva de cuinera.

Si veniu la coneixereu diumenge igual que també tindreu el paler de tastar els vins del Celler Mas Geli, de Pals. Els propietaris de la vinya, vindran a explicar-nos també com i perquè els seus vins han decidit arrelar a la zona de la Platja de Pals.

Acabarem amb un petit vermut al jardí. Fins diumenge.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios