11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Encara sobre les grans superfícies comercials

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dissabte passat vam enregistrar un nou capítol del programa Govern i Oposició, en aquest cas a la Bisbal. L’emissió del programa promet, però ara està en procés d’edició per tal de convertir les més de dues hores de rodatge, en un programa de 40 o 50 minuts.

Vam tocar un munt de temes que protagonitzen l’actualitat de la capital de la comarca, entre els quals hi havia la mateixa capitalitat (qüestionada per alguns), la famosa biblioteca o el tema que vam explicar-vos abastament la setmana passada, sobre la judicialització del pla SUD-2, que preveu la instal·lació d’un altre supermercat gran a la zona sud del poble.

Més enllà de debats legals (que els vam tenir) vam debatre sobre la conveniència o no d’instal·lar una altra gran superfície. El cap de l’oposició, l’Òscar Aparicio, defensa que en aquesta zona encara s’hi podria construir (perquè per metres de supermercat per habitant, encara es podria), però també que una vegada fet aquest, s’hauria de modificar el POUM per evitar que se n’hi facin més. L’Alcalde també defensa la idoneïtat d’aquest equipament i els dos coincideixen en la idea que la gent del sector sud de la Bisbal també té dret a tenir un equipament d’aquest tipus, per tal que no s’hagi de desplaçar amb el cotxe fins a la zona nord on ja hi han 4 grans supermercats gairebé un al costat de l’altre (Caprabo, Dia, Condis i Mercadona) del que el cap de l’oposició va explicar que quan era alcalde no va ser a temps de proposar a la propietat que s’instal·lessin en una altra zona.

4 supermercats gairebé de costat i se’n farà un cinquè, perquè la gent de la zona sud no estiguin discriminats i no hagin de recórrer amb cotxe els 2 Km (4 minuts segons Google Maps) que hi ha entre el giratori d’entrada, venint de Forallac i la zona de supermercats que hi ha sortint del poble.

A veure si el problema no serà tant de la política, com de les persones que cada vegada som més ganduls?

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Globalsessions – 26 novembre 2022

Tracklist 1. Tiesto Feat Tate McRae - 10-35 (Radio) 2. Selena Faider - Under My Feet (Radio) 3. Crazy Cousinz & Salena...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -